The Office Managers bemiddelt je graag voor jouw nieuwe baan of opdracht.

We zijn de schakel tussen jou als werkzoekende en onze opdrachtgevers in de vakgebieden:

 • Officemanagement & Secretarieel
 • Finance & Administratie
 • Human Resources / Personeel & Organisatie
 • Marketing & Communicatie
 • Customer Services & Sales
 • Management & Projectmanagement

Wat zijn jouw talenten?

Een (vak)opleiding op mbo+-, hbo- of wo-niveau is natuurlijk een goede basis, maar de combinatie met de juiste persoonlijkheid en drive zorgt voor het uiteindelijke succes… en jouw nieuwe baan! Iedereen heeft andere vaardigheden en kwaliteiten. Los van opleidingsniveau en werkervaring vinden we het dan ook belangrijk om erachter te komen wie jij bent. Wat drijft jou? Waar krijg je energie van? Waar ben je goed in? Wat is jouw ambitie? Kortom: waar liggen jouw specifieke talenten?

De sollicitatieprocedure voor je nieuwe vaste baan

De werkwijze van The Office Managers begint met jouw sollicitatie of belangstelling voor één van onze vacatures:

 1. Je reageert via de website, mailt, appt of belt ons. Vervolgens nemen wij jouw cv zorgvuldig door.
 2. Sluit jouw profiel aan dan bellen we je  zo snel mogelijk. Sluit je profiel niet helemaal aan dan ontvang je een afwijzing waarbij je ons altijd mag bellen voor een toelichting. We begrijpen heel goed dat een afwijzing een teleurstelling voor je is, maar je blijft bij ons ingeschreven. Zo kunnen wij jou direct benaderen zodra wij een passende vacature voor je binnenkrijgen.
 3. Sluit je profiel aan dan bespreken we de vacature en jouw wensen tijdens een korte telefonische kennismaking of videocall.
 4. Ben je nog steeds enthousiast over de vacature en zijn wij van mening dat er voldoende aanknopingspunten zijn, dan plannen we een face to face interview in.
 5. Het interview vindt plaats op een samen te bepalen locatie, je hoeft niet persé af te reizen naar ons kantoor. Soms is het een tikkeltje informeel: we willen je namelijk beter leren kennen. Het gesprek duurt max. 1-1,5 uur, zodat wij een goed beeld van jou krijgen.
 6. Tijdens het face to face gesprek, ontvang je een uitnodiging voor het maken van een online Nederlandse en/of (vaak) Engelse taaltoets. Het is een toets op hbo-niveau en geeft een beeld van jouw talenkennis.
 7. Jouw cv wordt vervolgens voorgelegd aan de opdrachtgever, inclusief een toelichting, eventuele bijgevoegde motivatie, jouw beschikbaarheid en (reële) salariswens.
 8. Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als dit niet het geval is dan bellen we je en bespreken we samen de reden van de afwijzing.
 9. We plannen de eerste gesprekronde in en een eventueel vervolggesprek. Ook begeleiden we bij de totstandkoming van de arbeidsvoorwaarden. Op verzoek van de opdrachtgever en met jouw toestemming voeren we ten slotte eventueel een referentiecheck uit.
 10. Arbeidsovereenkomst getekend? Of ga je de eerste periode op uitzendbasis aan de slag? Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan of opdracht via The Office Managers!

Jouw privacy

We vinden het belangrijk om te benadrukken dat we jouw privacy respecteren. We zullen jouw cv en contactgegevens dan ook nooit zonder jouw toestemming naar een opdrachtgever sturen. Voor meer informatie, check ons privacy statement.

 

Schrijf je in!