Ilse van Veghel

Founder IN.credible "Ontzettend bedankt voor jullie fijne bemiddeling, de mooie en leuke introducties en terugkoppelingen & bovenal de top kandidaten!"

Marcel Duyster

Commercieel Directeur MD3 "Concreet en daadkrachtig. Kortom: goed!"

Jeannette Zuidema

Executive Assistant to CEO Aalberts N.V. “Ik heb contact gehad met The Office Managers i.v.m. het invullen van een secretariële / office support functie. Deze functie is vrij specifiek, heel uitdagend maar ook zo divers dat het niet zo eenvoudig was deze in te vullen. De juiste kandidaat werd eigenlijk heel snel gevonden. The Office Managers maakt echt het verschil t.o.v. andere bureaus: prettige communicatie, klein en gemotiveerd team. Hierdoor was er ook meer aandacht voor de klant, goed inlevingsvermogen en er wordt gewerkt vanuit een bepaalde niche die de passende kandidaat oplevert. Een aanrader.”

Nienke Kuyvenhoven

Adjunct directeur Sociaal Werk Nederland “The Office Managers hebben ons goed geholpen bij een interim invulling en later definitieve werving van een Backoffice Manager. We zijn goed geadviseerd en kregen passende kandidaten aangereikt. We ervaarden betrokkenheid en flexibiliteit in de werving en selectieprocedure. Uiteindelijk werd dit met succes afgerond.”