Anita Janse

Hallo! Ik ben Anita Janse, sinds 2007 directeur/eigenaar van The Office Managers. Mijn langste en beste werkgever waar ik veel kansen heb gekregen en … naar me heb toegetrokken, was Capgemini. Naast dat ik ook in die periode 3 fantastische kinderen heb gekregen, heb ik rollen vervuld in Education & Training, Marketing en Human Resources, fulltime en parttime.

The Office Managers kwam op mijn pad op een moment dat ik zoekende was naar betere work-life balance. Mijn wens was een uitdagende baan met verantwoording die ik kon combineren met het verzorgen en opvoeden van opgroeiende kinderen. Meer vrijheid in de indeling van mijn tijd.

Van de eigenaar van een executive search bureau, hoorde ik voor het eerst over The Office Managers. Hij vertelde mij dat hij iemand zocht om The Office Managers te leiden. Na wat gesprekken ben ik er in ‘gesprongen’. In het leven moet je soms risico’s nemen.
Op 1 maart 2007 heb ik inderdaad de leiding … én het bedrijf overgenomen. Het echte avontuur in recruitment, werving & selectie was begonnen. Het is een mooi menselijk vak waar ik me iedere dag met enthousiasme voor in wil zetten. Het was een goede ‘sprong’.

“Dankzij onze talenten en vakprofessionals hebben wij bestaansrecht”

T 06 212 631 26
E info@theofficemanagers.nl

E-mail Anita  Bel Anita


Claudia Henzen

Claudia Henzen

Hi, ik ben Claudia Henzen. Op 1 oktober 2021 gestart bij The Office Managers. Ik richt me op Recruitment en Office Support. Ik heb hiervoor in verschillende branches gewerkt, van mode tot geestelijke gezondheidszorg en van dakramen tot culturele marketing. Ik was actief in sales, recruitment, marketing en de laatste jaren in Human Resources.

Binnen HR had ik de meeste affiniteit met recruitment en talent development. Ik maakte daarbij gebruik van verschillende psychologische testmethodes en ben me daarin steeds meer gaan verdiepen. Deze interesse heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik nu parttime psychologie studeer. Mensen zijn oneindig verschillend en daardoor super interessant. De juiste match maken tussen kandidaat en werkgever vind ik een mooie uitdaging.

Naast werk en studie breng ik veel tijd door met onze drie honden. Een Bearded Collie en twee zwervertjes die ik samen met mijn man heb geadopteerd. Met de honden trekken we er veel op uit en maken we lange wandelingen, daarnaast hou ik van lekker koken en eten, en word ik blij van mooie schoenen.

T 06 111 616 82
E info@theofficemanagers.nl

E-mail Claudia  Bel Claudia


Paola Oomen

Paola Oomen online marketeer

Aangenaam! Ik ben Paola Oomen en vanaf februari 2021 werkzaam als Online Marketeer bij The Office Managers.

Bij een start-up in het centrum van Utrecht is mijn marketingavontuur begonnen. Sindsdien heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt binnen online marketing in de breedste zin. Van het schrijven van website teksten tot het bouwen van online advertentiecampagnes in Google Ads. En van het versturen van nieuwsbrieven tot het opstellen en uitvoeren van social media plannen.

Voor The Office Managers houd ik me bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid, het beheren van de social media kanalen en Google Ads campagnes. Ik vind het mooi om te zien dat de online campagnes nieuwe opdrachtgevers en kandidaten aantrekken. Sinds begin 2019 combineer ik mijn werk in loondienst met de rol van freelance online marketeer vanuit Paola enlinea. Een heerlijke combinatie die mij nét dat beetje extra vrijheid en energie geeft om elk bedrijf verder te helpen groeien.

Buiten mijn werk kun je me vaak vinden op de golfbaan of in de keuken. Ik ben dan niet alleen bezig met koken, maar verdiep me daarnaast graag in de wijnwereld. En de laatste tijd ben ik ook vaak druk in de weer met mijn Jack Russell pup.