Anita Janse

Hallo! Ik ben Anita Janse, sinds 2007 directeur/eigenaar van The Office Managers. Mijn langste en beste werkgever waar ik veel kansen heb gekregen en … naar me heb toegetrokken, was Capgemini. Naast dat ik ook in die periode 3 fantastische kinderen heb gekregen, heb ik rollen vervuld in Education & Training, Marketing en Human Resources, fulltime en parttime.

The Office Managers kwam op mijn pad op een moment dat ik zoekende was naar betere work live balans. Mijn wens was een uitdagende baan met verantwoording die ik kon combineren met het verzorgen en opvoeden van opgroeiende kinderen. Meer vrijheid in de indeling van mijn tijd.

Van de eigenaar van een executive search bureau, hoorde ik voor het eerst over The Office Managers. Hij vertelde mij dat hij iemand zocht om The Office Managers te leiden. Na wat gesprekken ben ik er in ‘gesprongen’. In het leven moet je soms risico’s nemen.
Op 1 maart 2007 heb ik inderdaad de leiding … én het bedrijf overgenomen. Het echte avontuur in recruitment, werving & selectie was begonnen. Het is een mooi menselijk vak waar ik me iedere dag met enthousiasme voor in wil zetten. Het was een goede ‘sprong’.

“Dankzij onze talenten en vakprofessionals hebben wij bestaansrecht”

T 06 21263126
E info@theofficemanagers.nl

E-mail Anita  Bel Anita


Sabrina van Breukelen

Aangenaam! Ik ben Sabrina van Breukelen en sinds 2018 werkzaam als Recruiter bij The Office Managers. Op mijn 21e ben ik als Intercedente in hartje Utrecht de arbeidsbemiddeling ingerold, hartstikke bleu en zonder ervaring. Het bleek helemaal op mijn lijf geschreven en na enkele jaren heb ik de switch naar werving & selectie gemaakt. Ik heb altijd bij kleine, gespecialiseerde bureaus gewerkt waar ik zelfstandig aan de slag kon met veel eigen inbreng.  Ook heb ik enkele jaren als Office Manager gewerkt bij een projectontwikkelaar, deze ervaring kan ik goed gebruiken in mijn rol bij The Office Managers.

Als Recruiter bij The Office Managers houd ik mij bezig met de bemiddeling van kandidaat naar opdrachtgever. Klinkt eenvoudig, maar er komt best wat bij kijken! Gelukkig heb ik een oprechte interesse in mensen, een commerciële drive en vind ik het een uitdaging om die éne parel te vinden. Nog steeds geeft het me een kick als ik een succesvolle bemiddeling heb weten te realiseren en alle partijen super tevreden zijn!

Wat kan ik nog meer over mijzelf vertellen? Ik ben dit jaar nog een 30-er 😉, gelukkig getrouwd en moeder van een ontzettend leuke dochter (2013). Familie en vrienden omschrijven mij als enthousiast, met het hart op de tong, een echte regeltante. Oh ja, ik ben gek op shoppen, dansen, gezond koken/eten en quality time met mijn gezin, familie & vrienden.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op!

T 06-11161682
E recruitment@theofficemanagers.nl

E-mail Sabrina  Bel Sabrina