Bep P.

Ad Interim kandidaat “TOM heeft mij bemiddeld bij twee ad interim functies. Het contact met The Office Managers vond ik altijd zeer plezierig en professioneel. Betrouwbaar in hun afspraken en het nakomen daarvan. Ook tijdens de opdrachten kon je prima met hen schakelen. Zij gaan er echt voor en de kandidaat komt goed voorbereid op gesprek bij de opdrachtgever. Een zeer toegewijd bureau met leuke professionele dames met hart voor het vak.”

Judith M.

Ad Interim kandidaat “Via The Office Managers heb ik als ZZP’er een tijd terug een opdracht ingevuld. De kennismaking ging erg vlot, de follow-up en het snelle schakelen gingen perfect. De facturatie voor mijn facturen was goed geregeld en ze werden altijd stipt op tijd voldaan. The Office Managers is als kantoor absoluut aan te bevelen, erg professioneel!”

Marlijn v/d K.

Ad Interim kandidaat “Nadat ik de vacature op LinkedIn voorbij had zien komen, is er door The Office Managers enorm snel geschakeld en zat ik binnen een paar dagen bij de opdrachtgever aan tafel. The Office Managers hebben goed geluisterd naar onze wensen, denken goed mee en houden je op de hoogte. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Het contact is persoonlijk en dat is een fijne meerwaarde.”

Sandra de V.

Ad Interim kandidaat “Ik werk niet vaak via een bureau, maar de samenwerking met The Office managers heb ik als heel positief ervaren.”