Marion Agema

Office & Facility Assistant Dierenkliniek de Pijp "Het contact met Anita van The Office Managers was vanaf het eerste moment goed en ontspannen. Wat ik erg heb gewaardeerd, is dat ze goed kijkt naar persoonlijkheid en potentie en op basis daarvan een match maakt. Anita keek duidelijk veel verder dan alleen het CV. Gisteren ben ik begonnen in mijn nieuwe baan. Het is een nieuwe functie, superleuk om dit vorm te gaan geven de komende tijd. Dank jullie wel voor de prettige bemiddeling!"

Claudia Vink

Officemanager IN.credible "Via LinkedIn ben ik in contact gekomen met Sabrina van The Office Managers. De samenwerking met Sabrina is bijzonder prettig en zij staat open om je te ondersteunen waar nodig. Via The Office Managers heb ik mijn nieuwe job gevonden waar ik erg blij mee ben. Dank jullie wel."

Attie de Jong

Boekhouder Karify "Mijn contact met The Office Managers was vanaf het begin af aan goed. Het kennismakingsgesprek was goed geregeld. De testen waren even schakelen, maar gelukkig hiervoor geslaagd zodat ik mij daarna kon storten op mijn nieuwe baan. Waar ik nu na 3 jaar nog steeds met veel plezier en inmiddels een vast contract werk. Mocht het ooit nodig zijn, dan meld ik mij weer bij The Office Managers."

Edu Billenkamp

Manager Technische Dienst Verdi Koffiegroep "Ik heb de benadering, samenwerking en adviezen prettig, ter zaken doende en als betrokken ervaren. Er wordt goed geluisterd om naar de juiste aanknopingspunten te zoeken voor de functie. Ook wordt er gericht geadviseerd richting de eventuele gesprekken wat de voorbereiding daarop ook makkelijker maakt! Alom is de gehanteerde formule een werkwijze die de kans van slagen groter maakt."

Mariska Lokhorst

Office manager Orcado BV "Met veel plezier heeft the Office Managers mijn baan gevonden bij Orcado. Wat ik in het contact vooral prettig vond zijn de extra tips die ze geven. Door hen ben ik de opleiding HRM gaan volgen en heb ik mijn ontbrekende vakkennis aangevuld."

Mirjam Bruine de Bruin

Project Assistant Delta Development "Ik reageerde op een functie bij The Office Managers. Wat ik bijzonder vond tijdens mijn gesprek, is dat de functie waarop ik reageerde eigenlijk niet echt ter sprake kwam. Anita sprak de magische woorden: jij moet naar Delta, dat past beter, de andere functie is niets voor jou. Zo gezegd, zo gedaan. Een aantal weken heb ik via The Office Managers bij Delta gewerkt en nu alweer een half jaar in vaste dienst. Goed contact met The Office Managers met als resultaat een fantastische baan!"