Op zoek naar een professionele medewerker om je team uit te breiden? Een project te managen? Je zwangere collega te vervangen? Invulling te geven aan een nieuwe business unit? De groei van je start-up naar scale-up te realiseren? Of stagneert je verkoop wegens onderbezetting?
Wij staan voor jou in de startblokken. Ook samenwerken met The Office Managers?

We hebben oprechte interesse in jou en je bedrijf

In de praktijk blijkt dat zowel opdrachtgevers als werkzoekenden het fijn vinden om met ons te werken. Waarom? We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen. Wat beweegt hen, motiveert hen, wat zijn hun competenties, waar halen ze hun drive vandaan? We behandelen iedereen met respect, ‘draaien’ al flink wat jaren mee en hebben veel kennis van organisaties, administratieve processen en niet onbelangrijk: vakinhoudelijk inzicht. Voeg daar onze gedrevenheid aan toe en je hebt de sleutel tot succes voor een samenwerking in recruitment.

Samen duiken we de diepte in

Een écht goede match tussen opdrachtgever en nieuwe werknemer kan enkel en alleen gemaakt worden, als er aan alle facetten gedacht is. De werknemer wordt flink aan de tand gevoeld en we duiken de diepte in met vragen als ‘Wat drijft deze werkzoekende’? ‘Waar ligt zijn/haar talent?’ Kijken we naar jou als opdrachtgever, dan zijn we net zo kritisch.

Je zoekt iemand die ook jouw klankbord kan zijn maar wat als iemand afwijkt van jouw strategie? En nog een tikkeltje eigenwijzer is dan je had gedacht? Kan je jouw planning loslaten zodat die PA je écht professioneel kan helpen? Welke Account Manager past het best bij jouw bedrijfscultuur? Gaat een officemanager je ook verder helpen met het automatiseren van je administratieve processen… of is het beter dit aan een interimmer over te laten? Is jouw administratie en budgettering in goede handen bij deze kandidaat?

De directie heeft aan jou als HR Manager gevraagd de ultieme managementassistent voor hem/haar te recruiten. We leiden je naar de beste Business Assistant. En zijn je klankbord.

Welke wervingsstrategie past, we bepalen het samen

Wat is de beste wervingsstrategie: eerst uitzenden, detacheren, een virtual assistant of een interimmer, ter plekke of directe onboarding? Wat neemt iemand mee? Is the ‘LEAN’ way altijd the best way? Hoe beperk ik het afbreukrisico van mijn 1st time Sales Manager? Het gaat ons niet alleen om die plaatsing. Juist de langere termijnrelatie is voor ons nóg belangrijker. We denken met je mee vanuit jouw bedrijfsvoering. We zijn door onze kennis, ervaring en achtergrond een volwaardig gesprekspartner voor jou als ondernemend manager of jouw HR-team. Kortom, met The Office Managers kies je voor een wervingspartner in plaats van een bureau dat ‘slechts’ kandidaten plaatst.

Mail ons jouw vacature