Office management & Secretariële vacatures

Ben jij de olie in de machine van het bedrijf? Overal van op de hoogte en heb je altijd het overzicht? Een échte ‘regeltante of -neef’ en een kei in het organiseren van vergaderingen, events, beurzen? Draai jij je hand niet om voor bijv. een bedrijfsverhuizing? Dan ben jij het best op je plek als Office Manager.

Werk je graag op directie-/bestuurs-/executive-/Board niveau? Ben jij een ondersteuner/ontzorger pur sang? Oog voor detail en scherp op deadlines? Durf jij de betrokkenheid aan waarbij privé en zakelijke uitdagingen van een CEO door elkaar heen lopen? Dan ben jij een echte Directiesecretaresse, Bestuurssecretaresse, Personal Assistant/PA of Executive Assistant.

Kijk je graag kritisch naar de administratieve processen binnen je organisatie? Lees je veel over topics als ‘Lean Six Sigma’ of ‘Agile’? Mogelijk ben jij dan diegene om het Shared Service Center op te zetten?

Finance & Administratie vacatures

Ben je bedreven in het (deels) voeren van de boekhouding/financiële administratie voor MKB ondernemingen? Vind je het fijn om hierover te sparren met de eigenaar of het management? En voel jij je verantwoordelijk voor alles op het gebied van cijfers? Dan is een functie waarin de nadruk ligt op boekhouding/financiële administratie iets voor jou. Wellicht in combinatie met HR en algemeen officemanagement.

Wil je echt carrière maken in Finance? En ben je bewust bezig geweest met het volgen van opleidingen, zoals in controlling, accountancy, financieel management en ben je toe aan een vervolgstap? Dan denken we graag met je mee over your next step.

HR & P&O vacatures

Ben je een administratief talent, vind je het leuk om collega’s te ondersteunen en werk je graag op een HR afdeling? Kennis van personeelsadministratie, wet- en regelgeving op HR gebied en on- en offboarding van collega’s? Een functie als HR Assistent of Medewerker Personeelsadministratie past goed bij jou.

Of gaat je kennis een stap verder, bijvoorbeeld in de richting van beloningsmethodieken, CAO’s en arbeidsvoorwaardelijke zaken? Kun jij je vanuit het HR vak goed verplaatsen in de business en ben je hbo of wo opgeleid en een goede gesprekspartner voor de lijnmanager? Dan is een rol van HR Business Partner of HR Adviseur met jouw specialisatie een leuke uitdaging.

Marketing & Communicatie MARCOM vacatures

Schrijf of redigeer je graag, ben je heel creatief en ontvang je complimenten over jouw innovatieve input bij presentaties. Heb je jouw bedrijf op ‘de kaart gezet’ dat Google je niet meer kon missen? Heb je onlangs je mediaplan 2021 ingeleverd? De link naar Marketing, Communicatie, Public Relations en (Social) Media is dan snel gemaakt.

Customer Services & Sales vacatures

Zet je jouw zakelijke flair in voor Customer Services of Sales? Heb je een echte commerciële drive, onderhandel en adviseer je graag? First time of gepokt en gemazeld in de sales, technisch of meer allround? Dan ben je mogelijk geknipt voor een commerciële rol, binnen of buiten. Of denk je erover om voor het eerst de leiding te nemen? Voor alles is een eerste keer.

Management & Projectmanagement vacatures

Ben je een goede motivator? Ben je van nature een coach? Leid je een team met hoofd én hart? Kun je autonomie en vertrouwen geven aan een team, juist in deze tijd met alle economische onzekerheden i.v.m corona? Dan pas je in het profiel dat wij graag in een leider zien. Als je er zelf ook zo over denkt, schrijf je in.

Spreekt de dynamiek van het werken in projecten je aan? Ben je goed in het herstructureren van administratieve processen? Ervaring met Scrum, Agile of Kanban? Of ben je meer de planner? Klaar om projectverantwoording te nemen? Dan praten we graag uitgebreid met je over jouw next step in projectmanagement.

En verder…

En dan is er altijd nog: wil je werken bij een lokale organisatie? Of liever internationaal werken bij de beursgenoteerde multinational of het MKB bedrijf? En welke branche past bij je of past absoluut niet. Waar krijg jij energie van? We houden rekening met jouw wensen!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 030 – 878 31 118, stuur een e-mail naar info@theofficemanagers.nl of schrijf je in.

Wij hopen snel kennis met je te maken en jou natuurlijk te mogen introduceren bij één van onze leuke opdrachtgevers.

Bekijk direct onze vacatures.

Kijk wat bemiddelde werkzoekenden over ons zeggen ...