Weten dat je professionele ondersteuning nodig hebt, maar nog niet hoe en in welke vorm? We denken graag mee!

Werving & Selectie

De volledige sollicitatieprocedure uit handen

Bij werving en selectie is er sprake van een directe indiensttreding van de kandidaat bij de opdrachtgever vaak op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. De intentie is om met elkaar een langdurige samenwerking aan te gaan.

The Office Managers verzorgt de complete werving en selectie, de kandidaat presentaties, advies rondom af te nemen assessments en begeleiding in de contractfase. Ons werk blijft tenslotte mensenwerk.

Wij nemen onze jarenlange ervaring als Werving & Selectie professionals mee, onze vakinhoudelijke kennis en bedrijfskundige ervaring. Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke ‘free candidate take-over’ termijnen en exclusiviteitskortingen en dat alles op basis van no cure / no pay!

Payroll

De juist kandidaat zonder risico’s en loonadministratie

De meest flexibele vorm die wij aanbieden. Alleen de gewerkte uren worden gefactureerd en er is verder geen enkel inlenersrisico. Alle administratieve handelingen worden overgenomen, waaronder de benodigde verzekeringen, de afdracht van de loonbelasting, ziek- en betermeldingen en voorlichting aan de flexwerkers. Daarnaast is de samenwerking gedurende de eerste 6 maanden per dag opzegbaar, mits contractueel anders afgesproken.

The Office Managers regelt hierbij alles in samenwerking met een in onze branche gespecialiseerde payroll organisatie die de gehele back office voert en juridisch werkgever is. Zij voeren de personeelsadministratie en betalen de salarissen. Dat bespaart veel tijd, vermindert de administratieve last en sluit werkgeversrisico’s uit.

Onze payroll partner is NEN4400-1 gecertificeerd, lid van de ABU (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen) en ontvangt het ieder kwartaal een WKA verklaring via de Belastingdienst. Een gedegen en betrouwbare partner.

Detachering / ZZP / Freelance

Flexibele professionals waarborgen de continuïteit

Detacheren bieden wij alleen aan bij projecten. Er is sprake van een overeenkomst voor bepaalde tijd (project) tussen de kandidaat en The Office Managers. Detachering begint en eindigt op een van te voren vastgestelde datum, waarbij een proeftijd niet van toepassing is. Gedurende een periode van 2 jaar is het mogelijk 8 tijdelijke contracten aan te bieden.

Het grote voordeel is de vrijheid ten opzichte van de tijdelijke werknemer, terwijl de zekerheid blijft dat de kandidaat gedurende de gewenste periode beschikbaar is.

ZZP / Freelance

Kennis flexibel inkopen

Via ons netwerk weet je welke interimmer je in huis haalt. The Office Managers kiest voor een transparante heldere communicatie met alle betrokken partijen, niet alleen over de samenwerking, maar ook over de tarieven.